Αρχή
Aegean Cuisine
Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας
Γίνε μέλος
Δραστηριότητες
Βιβλίο
Γλωσσάρι
Χάρτης
Forum
Είσοδος
Εγγραφή
Επιχειρήσεις
Προϊόντα
Συνταγές
Αρχή
Ορεκτικά
Δυσκολία
3/10
Ίος
Μοιράσου το
Τσιμέτια (Γεμιστοί Κολοκυθοανθοί)
Δήμος Ίου
Υλικά
Κολοκυθανθοί (Τσιμέτια)
Ρύζι Γλασέ
Φρέσκια Ντομάτα Τριμμένη
Δυόσμος Ψιλοκομμένος
Κρεμμύδι Φρέσκο Ψιλοκομμένο
Σέλινο – Μαϊντανός Ψιλοκομμένα
Αλάτι – Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Νιώτικο Κεφαλοτύρι Τριμμένο (προεραιτικά)
Εκτέλεση
Αφαιρούμε τα εσωτερικά μέρη των κολοκυθανθών.
Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για φτιάξουμε τη γέμιση.
Γεμίζουμε και κλείνουμε καλά τον κάθε κολοκυθανθό και τους τοποθετούμε σε μαγειρικό σκεύος όπως τους ντολμάδες.
Προσθέτουμε λίγο νερό και ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και τα αφήνουμε για περίπου μισή ώρα σε μέτρια φωτιά.
Please enable JavaScript to view the
comments powered by Disqus.
comments powered by
Disqus