Το Ψαράκι
Μοιράσου το

Λίγα Λόγια

Λίγα λόγια για μας

Η ιδέα της ταβέρνας "Το Ψαράκι" ξεκίνησε από το Θανάση Σφουγκάρη και την Αγγελική Συνετού. Έχοντας δουλέψει μαζί σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Αθήνας και με πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στην Σαντορίνη, αποφασίσαμε να ανοίξουμε μια δική μας ταβέρνα, στο νησί που αγαπήσαμε.

Η πρόκληση

Έχοντας 2 Χρυσούς σκούφους και πολλές άλλες μαγειρικές διακρίσεις στο ενεργητικό μας, προσπαθούμε εδώ να επιστρέψουμε σε μια βασική εκδοχή του φαγητού της ελληνικής ταβέρνας.

Μερικές από τις πιο αγαπημένες ελληνικές συνταγές προετοιμάζονται με σεβασμό στις γνωστές μας γεύσεις, και εμπλουτισμένες με τις πρώτες ύλες διαθέσιμες στο  νησί.

Θέλουμε να μείνουμε πιστοί στη απλότητα του φαγητού της ταβέρνας, αλλά μακριά από κάθε προχειρότητα στην επιλογή υλικών, και την προσπάθεια για το τελικό αποτέλεσμα.
Θέλαμε επίσης να φτιάξουμε μια κουζίνα που να είναι προσιτή σε όλους, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Γι' αυτό το λόγο, δεν παρουσιάζουμε με φανταχτερό τρόπο το φαγητό, ενώ τα πιάτα, τα ποτήρια, και τα μαχαιροπήρουνα, είναι απλά και απέριττα.

Προτιμήσαμε να δώσουμε έμφαση στη πρώτη ύλη, και αν μείνετε ευχαριστημένοι από το φαγητό μας, είμαστε σίγουροι θα μας συχωρέσετε για το απλό μας στήσιμο.
 

Χάρτης
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ