Μοιράσου το


13 και 14 Απριλίου το Tinos Food Paths μας οδηγεί σε ανεξερεύνητα γαστρονομικά μονοπάτια γεμάτα εμπειρίες και γευστικές εκπλήξεις! Νοικοκυρές και γνωστοί σεφ μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους και δημιουργούν καινοτόμες γεύσεις εμπνευσμένες από την Τήνο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TINOS FOOD PATHS 13-14 Απριλίου 2016

Τρίτη 12/4 Άφιξη εισηγητών και δημοσιογράφων και βραδινό γεύμα.

Τετάρτη 13/4 10:00 Εργαστήριο για τα αλλαντικά & τα παστά ( Εισηγητής, Γρηγόρης Χέλμης) 12:00 Εργαστήριο για την κονσερβοποίηση (γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες κλπ.) (Εισηγήτρια, Γιάννα Μπαλαφούτη) 14:00 Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής (Οι ζαχαροπλάστες του νησιού παρουσιάζουν τα παραδοσιακά γλυκά) 16:00 Εργαστήριο για street food βασισμένο σε τοπικά προϊόντα (Εισηγητές, Βασίλης Αλβανίδης & Κωνσταντίνος Σιοπίδης 18:00 Εργαστήριο για cocktail με τοπικά προϊόντα. (Εισηγητής, Μιχάλης Μένεγος)

Πέμπτη 14/4 10:00 “Η παράδοση συναντά την καινοτομία” . 3 σεφ, θα μαγειρέψουν μαζί με 3 νοικοκυρές της Τήνου 15:00 Γεύμα εισηγητών και δημοσιογράφων στην παλιά μονή-σχολείο Ουρσουλινών. 20:00 Ημερίδα-συζήτηση με θέμα “ανάπτυξη συνεργιών και την προώθηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων”. (Εισηγητές, Δημήτρης Ρουσουνέλος, Γιώργος Πίτας, Ειρήνη Σάσσου, Αντζελίνα Καλογεροπούλου) ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ