Ταρτάκια με Καπνιστό Σολομό και Τυρί Κρέμα
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Συνταγή: Λευτέρης ΛαζάρουΆρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007

Υλικά

  • 400 γρ. σολομό καπνιστό
  • 4 ψημένα ταρτάκια (θα τα φτιάξουμε με στρογγυλά σφολιατάκια ή θα τα αγοράσουμε έτοιμα)
  • 50 γρ. τυρί κρέμα με ελιές
  • Ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • Λίγο ροζ πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση

  • Γεμίζουμε τα ταρτάκια με τυρί κρέμα και από πάνω στολίζουμε με λίγο σολομό που τον έχουμε φτιάξει σε σχήμα λουλουδιού και με ντοματάκια ψιλοκομμένα.
  • Κόβουμε το σολομό σε λεπτές φέτες και τον απλώνουμε σε 4 πιάτα.
  • Από πάνω τοποθετούμε από ένα ταρτάκι και γαρνίρουμε με λίγο ροζ πιπέρι.
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ