Σουπιές με Σπανάκι
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Γεώργιος Κιουλάφης
Νάξος

Υλικά

  • 1 κιλό φρέσκιες σουπιές
  • 1 κιλό φρέσκο σπανάκι
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 ποτήρι του κρασιού κρασί
  • Λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση

 

  • Σωτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι και ρίχνουμε και τις σουπιές.
  • Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 5-10 λέπτα και ρίχνουμε το κρασί.
  • Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν και όταν γίνουν λίγο οι σουπιές, ρίχνουμε τη ντομάτα, το σπανάκι και το άνηθο, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ