Σκοτυροκολοκύθα (Τηγανητά Κολοκυθάκια με Σκοτύρι)
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Πηγή: Οινομαγειρείον «Ω! Χαμός», Παραλία Παπικινού, Αδάμαντας, Μήλος

Υλικά

  • 1,5 κιλό κολοκυθάκια Φλακωπής
  • 1 κιλό σκοτύρι Μηλέϊκο
Εκτέλεση

 

  • Κόβουμε σε φέτες τα κολοκυθάκια, τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
  • Τα βγάζουμε από το λάδι και τα ξανατηγανίζουμε με το σκοτύρι μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
  • Τα σερβίρουμε πασπαλισμένα με πιπέρι.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ