Μοιράσου το


Το σταφύλι της Σερίφου. Τον 18ο και 19ο αιώνα τα τρία τέταρτα περίπου της καλλιεργήσιμης γης στη Σέριφο ήταν αφιερωμένα στην καλλιέργεια σταφυλιών και ο κλάδος της παραγωγής και πώλησης σταφυλιού, καθώς και κρασιού και ξιδιού, ήταν πολύ δυναμικός. Σήμερα, η ιδιαίτερη αυτή ποικιλία εξακολουθεί να καλλιεργείται, αλλά σε πολύ μικρή κλίμακα.

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ