Μοιράσου το


 

Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, σε συνεργασία με τη ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ θα υλοποιήσουν το παρακάτω σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης (μάγειρες, εστιάτορες).

 

Το σεμινάριο έχει τίτλο: «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», με τη παρακάτω θεματολογία:

 

  1. Ιστορική αναδρομή και επιρροές
  2. Εισαγωγή στην Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
  3. Ταξίδι στην σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
  4. Παρουσίαση εννέα  παραδοσιακών συνταγών με νέες μεθόδους  παρουσίασης 
  5. Πλήρης ανάλυση συνταγών με ιστορία προέλευσης
  6. Γευστική δοκιμή συνταγών

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: ΣΒΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΛΙΓΛΙΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΙΝΙ

ΕΝΑΡΞΗ: ΤΡΙ 24/1/2017  ΛΗΞΗ : ΤΕΤ 25/1/2017

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ 10:00-1:30

 

Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στη περίπτωση που σας ενδιαφέρει να το παρακολουθήσετε

http://www.katartisi-pnai.gr/index.php/el/2-uncategorised/253-do-a06-004

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ: 22410 70615 

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ