Σαυρίδια Μπουργέτο
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Δήμος Ίου

Υλικά

  • Σαυρίδια
  • Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
  • Φρέσκια ντομάτα (ψιλοκομμένη)
  • Ξύδι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση

 

  • Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι με το ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε την ντομάτα, το ξύδι και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε τα ψάρια και τα ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.
  • Τα σερβίρουμε με τη σάλτσα τους.

 

 

Τα σαυρίδια μπορούν να αντικατασταθούν με άλλο, μικρού μεγέθους ψάρι, κατάλληλο για τηγάνισμα.

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ