Συνταγή: Κώστας Τσίγκας
Πηγή: Περιοδικό “Cook Book”, Εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», Τεύχος 20, Φεβρουάριος 2010
Για
τη μαρινάδα:
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 πρέζα μπαχάρι
1 κουτ. γλυκού μέλι
Αλάτι, πιπέρι
Για
το πανάρισμα:
Λίγο αλεύρι
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Για
τη σαλάτα:
1 μήλο πράσινο αποφλοιωμένο
και κομμένο σε πολύ μικρούς κύβους
2 ντομάτες, κομμένες σε πολύ
μικρούς κύβους
1 κουτ. σούπας δυόσμο
ψιλοκομμένο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ λεμόνι (τον χυμό του)
Αλάτι, πιπέρι