Ρόστο
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Γεώργιος Κιουλάφης
Νάξος

Υλικά

  • 1 μπούτι χοιρινό
  • 1 κεφάλι σκόρδο
  • 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα (προαιρετικά)
Εκτέλεση

 

  • Τρυπάμε το χοιρινό και το γεμίζουμε με σκελίδες σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.
  • Μέσα ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε 2-3 ώρες να σιγομαγειρευτεί.
  • Αν θέλουμε, ρίχνουμε και τη ντομάτα.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ