Ρεβυθοκεφτέδες
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Μανώλης Σμάλιος

Υλικά

  • 500 gr ρεβίθια
  • 2 κρεμμύδια
  • 1 κολοκύθι πράσινο
  • 1 πατάτα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Άνηθο
  • Δυόσμο
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 1 αυγό (προαιρετικά)
Εκτέλεση

  • Βάζουμε τα ρεβίθια στο νερό από βραδύς με λίγο αλάτι.
  • Περνάμε από το blender όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, και το αλεύρι στο τέλος και πλάθουμε κεφτεδάκια (πιτάκια).
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2018 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ