Υλικά
- 500 gr ρεβίθια
- 2 κρεμμύδια
- 1 κολοκύθι πράσινο
- 1 πατάτα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Άνηθο
- Δυόσμο
- 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 1 αυγό (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Βάζουμε
τα ρεβίθια στο νερό από βραδύς με λίγο αλάτι.
- Περνάμε
από το blender όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε
το αλάτι, το πιπέρι, και το αλεύρι στο τέλος και πλάθουμε κεφτεδάκια (πιτάκια).