Υλικά
- Μισό κιλό ρεβίθια
- 3 κρεμμύδια κομμένα ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ματσάκι δεντρολίβανο
- Μισό κουτί χυμό ντομάτας
Εκτέλεση
- Βάζουμε
τα ρεβίθια στο νερό από βραδύς με λίγο αλάτι.
- Βράζουμε
τα ρεβίθια μέχρι να μαλακώσουν και πετάμε το νερό.
- Τα
βάζουμε στο ταψί με τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, τα κρεμμύδια και
το δεντρολίβανο.
- Προσθέτουμε
περίπου 1 ποτήρι νερό και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν.