Πίτα Μαριδάκι
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Μανώλης Σμάλιος

Υλικά

  • 300 γρ. μαριδάκι
  • 1 πιπεριά
  • Μισό κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε το μαριδάκι αλευρωμένο στο τηγάνι με μία κουταλιά της σούπας λάδι.
  • Τηγανίζουμε τη μία πλευρά.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
  • Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά.
  • Επαναλαμβάνουμε το τηγάνισμα και από την άλλη πλευρά.
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ