Πατατοσαλάτα Σίφνου «Βατράχια»
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Συστατικά/Προετοιμασία

Υλικά (για 4 άτομα):

2-3 βραστές πατάτες

4 αγκινάρες λαδιού (Τήνου)

1 σφιχτό αυγό

κάππαρη

αγγουράκι τουρσί

φρέσκο κρεμμύδι

 

Για τη σάλτσα

1 κουτ. γλ. μέλι

1 κουτ. γλ. ουασάμπι (wasabi)

1 κουτ. σούπας ξύδι

ελαιόλαδο

 

Οδηγίες/Περιγραφή

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε τα υλικά & φτιάχνουμε μία σάλτσα, από το λάδι της αγκινάρας και λίγο ελαιόλαδο, μια κουταλιά του γλυκού μέλι και άλλη μία ουασάμπι διαλυμένο σε μία κουταλιά ξύδι.

 

Συνταγή: Εστιατόριο «Βατράχια», Σεράλια Σίφνου

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ