Μοιράσου το


Παράγεται από την τοπική λευκή ποικιλία Μονεμβασιά. Έχει επιλεγεί με σχολαστικότητα, από καλοφροντισμένα αμπέλια χαμηλής απόδοσης (700kg/στρ.), της Ομάδας Παραγωγών του Οινοποιείου Μωραΐτη, που βρίσκονται στις παραθαλάσσιες περιοχές Τσουκαλιά και Πλακωτός. Ο τρύγος πραγματοποιείται το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου. Μέσα από αυτό το κρασί αναδεικνύεται απόλυτα ο ποιοτικός χαρακτήρας της Μονεμβασιάς και τα χαρακτηριστικά του μικροκλίματος της Πάρου.



comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ