Βάζουμε ένα φαρδύ τηγάνι ή, ακόμα καλύτερα ένα γουόκ, να κάψει καλά σε δυνατή φωτιά.
Κόβουμε το στήθος του κοτόπουλου σε πολύ μικρά κυβάκια.
Ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει καλά, προσθέτουμε το κοτόπουλο.
Ανακατεύουμε ζωηρά με ξύλινη κουτάλα και, μόλις αρχίσει το κρέας να παίρνει χρώμα, το αλατίζουμε και το βγάζουμε σε μπολ.
Στο ίδιο σκεύος (χωρίς να προσθέσουμε λάδι), σοτάρουμε σε πολύ δυνατή φωτιά την κολοκύθα και το κρεμμύδι μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει.
Βάζουμε την κολοκύθα στο μπολ με το κοτόπουλο και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, τον μαϊντανό, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο, και ανακατεύουμε απαλά.
Απλώνουμε στον πάγκο ένα φύλλο κρούστας και με ένα πινέλο το αλείφουμε με τη λιωμένη μαργαρίνη.
Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και βάζουμε στην άκρη του το ? της γέμισης.
Τυλίγουμε τα φύλλα σε πακέτο ή, αν θέλουμε, σε ρολό.
Κάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε τα πακετάκια σε βουτυρωμένο ταψάκι και τα ψήνουμε στους 175ο C για 40 λεπτά περίπου.