Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Ιωάννης Παπακωνσταντής
Νάξος

Υλικά

  • Κολοκυθοανθοί
  • Ξυνότυρο Νάξου ή τυρί κομός (παραδοσιακό) ορεινής Νάξου
  • 2 αυγά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

 

  • Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τα αυγά, τους κολοκυθοανθούς, το τυρί, αλάτι, πιπέρι.
  • Γυρνάμε την ομελέτα να τηγανιστεί κι από την άλλη πλευρά, μόλις ροδίσει είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ