Ντολμαδάκια με Κυκλαμινόφυλλα
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Φωτ. Αττίτη
Πρόεδρος Συνεταιρισμού Οικ.- Χειρ. "ΑΙΓΙΑΛΙΣ"

Υλικά

  • 2 φλυτζάνια φάβα βρασμένη και σουρωμένη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλυτζάνι ρύζι
  • 1 κουταλάκι φλούδα από πορτοκάλι ψιλοκομμένη
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • Κυκλαμινόφυλλα βρασμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

 

  • Ανακατεύουμε τα υλικά, τυλίγουμε και ψήνουμε όπως τα κανονικά ντολμαδάκια.
  • Σερβίρεται με φλούδα πορτοκαλιού.


Τη συνταγή αυτή την έφεραν οι σφουγγαράδες από τη Λιβύη.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ