Μερμιζέλι
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Μανώλης Σμάλιος

Υλικά

  • 1 κουλούρα σταρένια (Καλύμνικη)
  • 2 μέτριες ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • Ελιές
  • Αλάτι
  • Φέτα ή κοπανιστή Καλύμνου
  • Ελαιόλαδο
  • Θρίμπη (προαιρετικά)
  • Αλμυρό κολιός ή σαρδέλα
  • Κάπαρη
Εκτέλεση

  • Βρέχουμε την κουλούρα, την σπάμε σε κομμάτια, κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια (παλιότερα τις έξυναν στον τρίφτη), κρεμμύδια όπως τα κόβουμε στην σαλάτα, ελιές όσες θέλουμε, αλάτι, φέτα και τυρί κοπανιστή.
  • Προσθέτουμε ελαιόλαδο και θρίμπη στο τέλος.
  • Μία άλλη εκδοχή, να προσθέσουμε σαρδέλα ή κολιό ή κάπαρη.
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2018 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ