Αρχή
Aegean Cuisine
Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας
Γίνε μέλος
Δραστηριότητες
Βιβλίο
Γλωσσάρι
Χάρτης
Forum
Είσοδος
Εγγραφή
Επιχειρήσεις
Προϊόντα
Συνταγές
Αρχή
AEGEAN CUISINE
Δυσκολία
3/10
Δωδεκάνησα
Μοιράσου το
Μένουλα Μαρινάτη
Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Υλικά
1 κιλό ψάρι μένουλα
Αλεύρι για τηγάνισμα
1 φλυτζάνι λάδι
1 φλυτζάνι ξύδι
Δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τη μένουλα.
Τη ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε για 15 λεπτά.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το πιπέρι, αλευρώνουμε τα ψάρια και τα ζεσταίνουμε στο λάδι και ρίχνουμε λίγο δεντρολίβανο και τέλος το σβήνουμε με το ξύδι.
Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει για λίγο.
Έπειτα περιχύνουμε τα τηγανισμένα ψάρια με τη μαρινάτα μας.
Please enable JavaScript to view the
comments powered by Disqus.
comments powered by
Disqus