Μένουλα Μαρινάτη
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου

Υλικά

  • 1 κιλό ψάρι μένουλα
  • Αλεύρι για τηγάνισμα
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 1 φλυτζάνι ξύδι
  • Δεντρολίβανο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Χυμό λεμονιού
Εκτέλεση

 

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε τη μένουλα.
  • Τη ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε για 15 λεπτά.
  • Ανακατεύουμε το αλεύρι με το πιπέρι, αλευρώνουμε τα ψάρια και τα ζεσταίνουμε στο λάδι και ρίχνουμε λίγο δεντρολίβανο και τέλος το σβήνουμε με το ξύδι.
  • Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει για λίγο.
  • Έπειτα περιχύνουμε τα τηγανισμένα ψάρια με τη μαρινάτα μας.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ