Μελιτζανοπίλαφο
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Βασίλης Παπικινός
Μήλος

Υλικά

  • Μελιτζάνες
  • Φρέσκια ντομάτα
  • Ρύζι
  • Κρεμμύδι
  • Μαϊντανός
  • Σκόρδο (προαιρετικά)
  • Λάδι
  • Βασιλικός (προαιρετικά)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

 

  • Σωτάρουμε τη μελιτζάνα που έχουμε πριν κόψει σε κύβους, το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει και το σκόρδο.
  • Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε τη φρέσκια ντομάτα που έχουμε πολτοποιήσει.
  • Κατόπιν προσθέτουμε το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και το βσιλικό.
  • Αφού η μελιτζάνα έχει μαγειρευτεί προσθέτουμε το ρύζι και αν χρειάζεται νερό για να μαγειρευτεί.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ