Μοιράσου το


Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αγριόχορτα του Νότιου Αιγαίου. Πράγματι, το συναντάμε παντού, σε πιτούλες, σε ψευτοκεφτέδες, σε σαλάτες, σαν καρύκευμα σε μαρινάτες ελιές κ.λπ., σε μαγειρευτά με ψάρι, κατσίκι, κ.ά. Με μάραθο αρωματίζονται οι ελιές, τα τουρσιά και το ξύδι που φτιάχνονται στο σπίτι, ενώ ο μαραθόσπορος μπορεί να προστεθεί στο ψωμί, αλλά και στο γαρνίρισμα φαγητών.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ