Μαϊντανοσαλάτα
Χρόνος
Προετοιμασία: 15’
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Συνταγή: Δημήτρης Ανδρέου
Πηγή: Περιοδικό “CookBook”, Εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», Τεύχος 09, Μάρτιος 2009

Υλικά

  • 150 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. ψίχα από χωριάτικο ψωμί
  • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 5 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
Εκτέλεση

  • Πολτοποιούμε πρώτα τον μαϊντανό στο μπλέντερ, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάρουμε έναν λείο πολτό.
  • Τip: Μια κρεμώδης σαλάτα που συνοδεύει όλων των ειδών τα ψωμιά. Προτιμήστε ένα χωριάτικο καρβέλι κομμένο σε φέτες ελαφρώς ψημένες στο γκριλ.
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ