Μοιράσου το


Καθαρόαιμο μονοποικιλιακό κρασί από τη γοητευτική και μοναδική Μονεμβασιά. Αποτέλεσμα υπερώριμου τρυγητού, που πραγματοποιείται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου στη Πάρο. Το αργό λιάσιμο των σταφυλιών για 15 συνεχείς μέρες, μεστώνει τις ρώγες, που αφυδατώνονται κάτω από τον παριανό ήλιο εμπλουτίζοντας το κρασί αυτό με άφθονα φυσικά σάκχαρα, διατηρώντας παράλληλα και τα αρώματα της ποικιλίας.



comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ