1 κουταλάκι του γλυκού
γαρύφαλλα τριμμένα 1/2 κιλό
Σουσάμι
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1/2 κιλό σουσάμι
Χλιαρό νερό
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε το αλεύρι με τη μαγιά και όλα τα υπόλοιπα υλικά προσθέτοντας όσο νερό χρειαστεί για να γίνει η ζύμη εύπλαστη.
Τη χωρίζουμε σε μπαλίτσες και φτιάχνουμε κλώνους τους οποίους τους κυλάμε για λίγο στο βρεγμένο σουσάμι μέχρι να καλυφθούν από αυτό και τέλος τους κλείνουμε σε στρογγυλά κουλούρια.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν αρκετά.