Κατσίκι Κοκκινιστό
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Κων/νος Κοττορος
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγαθονησίου "ΥΕΤΟΥΣΑ"

Υλικά

  • Κατσίκι
  • 2 κρεμμύδια
  • Ελαιόλαδο (1 ποτήρι του νερού)
  • Φρέσκια ντομάτα
  • Πελτές
  • Πατάτες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

  • Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια (μερίδες).
  • Τσιγαρίζουμε καλά το κρέας στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε νερό, φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη και πελτέ ντομάτας, 2 κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα, αλάτι, πιπέρι και αφήνομε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά, ωσότου να "μελώσει" η σάλτσα.
  • Όταν το φαγητό είναι σχεδόν έτοιμο, ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα.
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2017 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ