Αρχή
Aegean Cuisine
Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας
Γίνε μέλος
Δραστηριότητες
Βιβλίο
Γλωσσάρι
Χάρτης
Forum
Είσοδος
Εγγραφή
Επιχειρήσεις
Προϊόντα
Συνταγές
Αρχή
AEGEAN CUISINE
Δυσκολία
3/10
Κάρπαθος
Μοιράσου το
Κατσίκα Κοκκινιστή με Σελίνο
Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Υλικά
2-3 κιλά κατσίκα
2-4 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 κιλό τομάτες ή τοματοπελτέ
1 ματσάκι σέλινο
1 φλυτζάνι λάδι
3-4 φύλλα δάφνης και μισό ξύλο κανέλλας
Αλάτι
Πίπερι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε μερίδες.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέτουμε τις τομάτες ξεφλουδιασμένες και πολτοποιημένες.
Προσθέτουμε αρκετό νερό στη κατσαρόλα μαζί και το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη και τη κανέλλα.
Τελευταία ρίχνουμε το σέλινο και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για 2 ώρες περίπου.
Please enable JavaScript to view the
comments powered by Disqus.
comments powered by
Disqus