Κατσίκα Κοκκινιστή με Σελίνο
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου

Υλικά

  • 2-3 κιλά κατσίκα
  • 2-4 μεγάλα κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κιλό τομάτες ή τοματοπελτέ
  • 1 ματσάκι σέλινο
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 3-4 φύλλα δάφνης και μισό ξύλο κανέλλας
  • Αλάτι
  • Πίπερι
Εκτέλεση

 

  • Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε μερίδες.
  • Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.
  • Προσθέτουμε τις τομάτες ξεφλουδιασμένες και πολτοποιημένες.
  • Προσθέτουμε αρκετό νερό στη κατσαρόλα μαζί και το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη και τη κανέλλα.
  • Τελευταία ρίχνουμε το σέλινο και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για 2 ώρες περίπου.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ