Καβουροσαλάτα με Μάνγκο και Σέλερι
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Συνταγή: Λευτέρης ΛαζάρουΆρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007

Υλικά

  • 600 γρ. καβούρι ψίχα
  • 100 γρ. σέλερι ψιλοκομμένο
  • 80 γρ. μάνγκο ψιλοκομμένο
  • 70 γρ. καλαμπόκι
  • 110 ml ελαιόλαδο αρωματισμένο με βανίλια
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
  • Λίγο πράσο τηγανητό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση

  • Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
  • Μοιράζουμε τη σαλάτα σε 4 τσέρκια για να αποκτήσει σχήμα και στολίζουμε με λίγο πράσο τηγανητό.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ