Υλικά
- 3 kg
χοιρινή σπάλα κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 5 κουταλιές αλάτι
- 1 kg βούτυρο
φυτίνη
- Κορίανδρος
Εκτέλεση
- Βάζουμε
από βραδύς το κρέας σε σουρωτήρι για να στραγγίξουν τα υγρά του και το
αλατίζουμε ανακατεύοντάς το με κορίανδρο.
- Την
άλλη μέρα το βάζουμε σε ανοιχτή κατσαρόλα και το σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά
ανακατεύοντας συνεχώς για 20-25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει όλα του τα υγρά.
- Μετά
ρίχνουμε το ανακάτεμα μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κρέας.
- Είναι
σημαντικό να το ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσει στην κατσαρόλα.
- Όταν
ετοιμαστεί το αφήνουμε να κρυώσει και το φυλάμε σε δοχείο με το βούτυρο να
καλύβει το κρέας.