Καβουρδίζουμε το σουσάμι μέχρι να ροδοκοκκινίσει, στην συνέχεια το κοπανάμε σε γουδί, προσθέτουμε στο σουσάμι την τριμμένη φρυγανιά, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα, το μοσχοκάρυδο και το τριμμένο πορτοκάλι.
Βράζουμε το σιρόπι μέχρι να πάρει μία βράσει και όταν κρυώσει προσθέτουμε το μίγμα του σουσαμιού, το ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε ένα βράδυ.
Στην συνέχεια ανοίγουμε φύλο και κόβουμε το φύλο στρογγυλά διαμέτρου 10 cm.
Βάζουμε μια κουταλιά γέμιση και διπλώνουμε το φύλο στα δύο.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Όταν κρυώσουν λίγο τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.