Γαρίδες με Μέλι
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Πηγή: «Meli Meli», Φυλλάδιο «Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης»

Υλικά

  • 15 μεγάλες γαρίδες κομμένες κατά μήκος
  • 2 κουτ σουπ. Μέλι
  • 3 κουτ. σουπ. Ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουτ γλυκ. θυμάρι ή μελαθρούμπι
  • 20 γραμ.Βούτυρο
  • 1 κουτ. σούπας άνηθο
  • 1/2 λεμόνι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
  • Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  • Προσθέτουμε το σκόρδο,τον άνηθο, το θυμάρι, το λεμόνι και το μέλι.
  • Ψήνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά, και γαρνίρουμε με ρύζι και λαχανικά.
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ