Αρχή
Aegean Cuisine
Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας
Γίνε μέλος
Δραστηριότητες
Βιβλίο
Γλωσσάρι
Χάρτης
Forum
Είσοδος
Εγγραφή
Επιχειρήσεις
Προϊόντα
Συνταγές
Αρχή
Κυρίως Πιάτα
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το
Φιλέτο Γλώσσας Πανέ με Μυρωδικά
Πηγή: Βαρδουλάκη Ευγενία
Υλικά
½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Τρίμα φρυγανιάς
Eλαιόλαδο
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ξεπαγώνετε τα φιλέτα γλώσσας, τα πλένετε, τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνετε.
Σε ένα ρηχό μπολ ρίχνετε το κρασί και την μουστάρδα.
Ανακατέψτε έως ότου τα υλικά γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Με ένα πινέλο μαγειρικής αλείφετε τις γλώσσες με το κρασί και τη μουστάρδα, πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό και τα πανάρετε με το τρίμα φρυγανιάς.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ψήνετε τις γλώσσες.
Συνδυάστε τα φιλέτα γλώσσας πανέ με ένα ποτήρι λευκό ξηρό κρασί και ανάμεικτη σαλάτα από ψιλοκομμένο λάχανο, iceberg και τοματίνια.
Please enable JavaScript to view the
comments powered by Disqus.
comments powered by
Disqus