Φαβοκεφτέδες
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Συνταγή: «Νικόλας» - Σαντορίνη
Πηγή: Βιβλίο «Γεύση από Παράδοση – Προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα», Εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»

Υλικά

  • 1 κιλό φάβα Σαντορίνης βρασμένη
  • 2 κρεμμυδάκια ξερά τριμμένα
  • 1 ματσάκι άνηθο ή μαϊντανό
  • 1 ποτήρι του νερού σιμιγδάλι
  • 2 αβγά χτυπημένα
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Αλεύρι για τηγάνισμα - λάδι
Εκτέλεση

 

  • Τα πλάθουμε όλα μαζί, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε λάδι.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ