Υλικά
- 2 ποτήρια νερό
- 2 ποτήρια φάβα
- 2 κρεμμύδια μέτρια
- Λίγο ελαιόλαδο
- Λεμόνι
- Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε στην κατσαρόλα το νερό και ρίχνουμε τη φάβα.
- Αφού πάρει μερικές βράσεις και βγάζουμε τον αφρό, προσθέτουμε τα κρεμμύδια ολόκληρα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.
- Βράζουμε όλα τα υλικά για περίπου 30 λεπτά και προσθέτουμε λεμόνι.
- Ανακατεύουμε με το σύρμα τη φάβα, αφού προηγουμένως έχουμε σβήσει τη φωτιά.