Φάβα
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Δήμος Ίου

Υλικά

  • 2 ποτήρια νερό
  • 2 ποτήρια φάβα
  • 2 κρεμμύδια μέτρια
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Λεμόνι
  • Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση

  • Βάζουμε στην κατσαρόλα το νερό και ρίχνουμε τη φάβα.
  • Αφού πάρει μερικές βράσεις και βγάζουμε τον αφρό, προσθέτουμε τα κρεμμύδια ολόκληρα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Βράζουμε όλα τα υλικά για περίπου 30 λεπτά και προσθέτουμε λεμόνι.
  • Ανακατεύουμε με το σύρμα τη φάβα, αφού προηγουμένως έχουμε σβήσει τη φωτιά.
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2018 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ