Υλικά
- 1 κιλό κιμά
από χταπόδι
- 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 κιλό
μπαγιάτικο ψωμί
- 1 αυγό (προαιρετικά)
- 5 σκελίδες σκόρδο
- Λίγη φρυγανιά τριμμένη
- Λίγη θρίμπη
- Μισή κουταλιά αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά και το ψωμί βρεγμένο και καλά στραγγισμένο, τα ζυμώνουμε καλά για να γίνει η ζύμη σφιχτή.
- Αν η ζύμη είναι μαλακή προσθέτουμε ακόμα λίγη φρυγανιά.
- Τους πλάθουμε στρογγυλούς, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε στο τηγάνι σε μπόλικο καυτό λάδι.