Αρχή
Aegean Cuisine
Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας
Γίνε μέλος
Δραστηριότητες
Βιβλίο
Γλωσσάρι
Χάρτης
Forum
Είσοδος
Εγγραφή
Επιχειρήσεις
Προϊόντα
Συνταγές
Αρχή
AEGEAN CUISINE
Δυσκολία
3/10
Κάρπαθος
Μοιράσου το
Χόνδρος (Σιτάρι Σπασμένο)
Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου
Υλικά
2 φλυτζάνια χόνδρο
4 φλυτζάνια ζωμό κρέατος
1 μέτριο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο φυτίνη
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το χόνδρο.
Ρίχνουμε το ζωμό, το πελτέ, αλάτι και πιπέρι.
Το αφήνουμε να σιγοψηθεί ανακατεύοντας συχνά.
Please enable JavaScript to view the
comments powered by Disqus.
comments powered by
Disqus