Χόνδρος (Σιτάρι Σπασμένο)
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Γεώργιος Μαγιάφης
Σύλλογος Εστιατόρων Καρπάθου

Υλικά

  • 2 φλυτζάνια χόνδρο
  • 4 φλυτζάνια ζωμό κρέατος
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο φυτίνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

 

  • Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το χόνδρο.
  • Ρίχνουμε το ζωμό, το πελτέ, αλάτι και πιπέρι.
  • Το αφήνουμε να σιγοψηθεί ανακατεύοντας συχνά. 

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ