Χοιρινό με Κάσιους και Μανιτάρια
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Κατερίνα Κάβουρα

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κρασοπότηρο κρασί λευκό
  • 1 ντομάτα
  • 2 πιπεριές κόκκινες
  • 2 πιπεριές πράσινες
  • 2 πιπεριές κίτρινες
  • 1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα
  • 150 γρ. κάσιους
  • Αλάτι
  • 1 κρασοπότηρο λάδι
Εκτέλεση

 

  • Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και σοτάρουμε στο λάδι μαζί με το σκόρδο να ξανθύνει, συγχρόνως έχουμε κόψει το χοιρινό μας σε κομμάτια μικρά, μπουκιές και τα σοτάρουμε και αυτά μέσα στο λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  • Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί.
  • Κόβουμε τις πιπεριές μας σε στρογγυλές φέτες καθώς και την ντομάτα, όταν έχει σχεδόν μαγειρευτεί το χοιρινό μας ρίχνουμε τις κομμένες πιπεριές τις ντομάτες και τα μανιτάρια.
  • Τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί και αφού αλατίσουμε το φαγητό μας προσθέτουμε και τα κάσιους.

 

Η συνταγή βραβεύθηκε στο 2ο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ