Aroma Avlis Food & Wine
Μοιράσου το

Λίγα Λόγια

Στο Άρωμα Αυλής πιστύουμε και συνεχώς αποδεικνύουμε, ότι η ελληνική γαστρονομία, στηριζόμενη πάνω στα τοπικά προϊόντα, είναι κάτι το υπαρκτό και έχει παρόν και μέλλον .

Είναι αλήθεια μαγικό, ο κήπος με τα λαχανικά που αποτελούν τις πρώτες ύλες των συνταγών του μενού μας, να βρίσκεται μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του εστιατορίου. Το ίδιο και τα μυρωδικά της ελληνικής γης που κατακλύζουν την αυλή. Έτσι γεννήθηκε και το όνομα. Άρωμα Αυλής.

Το μεράκι του ιδιοκτητη Αρτέμη Καραμολέγκου, η φιλοσοφία του διευθυντή Βαγγέλη Μπελτζενίτη, οι συνταγές του executive chef Χρυσόστομου Πρασατζή που υπογράφει το μενού και το ταλέντο του chef de cuisine Μάριου Νικολόπουλου να βάζει το όραμα των τριών σε ένα πιάτο, είναι η γαστρονομική εμπειρία που παρουσιάζουμε με υπερηφάνια σε κάθε επισκέπτη που μας τιμα με την παρουσία και την επιλογή του.

Φέτος, εκτός από τα διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής, που πλέον έχουν καθιερώσει το ‘’Άρωμα Αυλής’’ παγκοσμίως, εξελίσοντας και ως γαστρονομικό προορισμό τη Σαντορίνη, παρουσιάζουμε μαζί με το ανανεωμένο βασικό μας μενού, ταιριασμένο με τα διαμάντια του ελληνικού αμπελώνα με τις γηγενής ποικιλίες του και τέσσερα ένθετα μενού έκπληξη, που θα αλλάζουν κάθε 15θήμερο. Αυτά όμως θα σας αφήσω να τα ανακαλύψετε, περνώντας το κατώφλι μας.

Στο ‘’Άρωμα Αυλής’’ δεν θέλουμε απλά να προσφέρουμε φαγητό, θέλουμε να προσφέρουμε εμπειρίες, καθιστώντας σαφές ότι αυτές οι εμπειρίες δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβές και περίπλοκες. Μπορούν να είναι απολαυστικές, να μας ξυπνούν μνήμες και να μας δημιουργούν καινούριες αναμνήσεις.

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ