Υλικά
- Αρνί
- Σκόρδο
- Πελτές αλμυρός
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Πατάτες
- Γλύνα χοιρινή (προαιρετικά)
- Μοσχοκάρυδο
- Μέλι (προαιρετικά)
- Αλάτι (μόνο σε περίπτωση που
χρησιμοποιούμε γλυκό και όχι αλμυρό πελτέ)
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, τα αφήνουμε να σταθούν για λίγη ώρα και κατόπιν τα ψήνουμε σε φούρνο με χαμηλή φωτιά.
- Ιδανικότερο ψήσιμο πετυχαίνουμε σε φούρνο με ξύλα.