Μοιράσου το


Ένα φρέσκο, μαλακό τυρί από πρόβειο ή κατσικίσιο τυρόγαλα. Η ονομασία ανθότυρο αναγνωρίζεται ως Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) για το τυρί τυρογάλακτος που παράγεται παραδοσιακά στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες περιοχές από τυρόγαλα πρόβειου, ή γίδινου γάλακτος ή μιγμάτων τους, στο οποίο μπορεί να προστεθεί πρόβειο ή γίδινο γάλα ή κρέμα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ