Μοιράσου το


Η Τήνος είναι φημισμένη για τις αγκινάρες της και παράγει από τις καλύτερες στην Ελλάδα, μικρές, σφιχτές και πεντανόστιμες. Εκεί καλλιεργούνται κυρίως στα πλούσια σε ιχνοστοιχεία εδάφη της κοιλάδας της Κώμης. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει συντονισμένες προσπάθειες στην περιοχή να γίνουν γνωστές και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αρκετές οικοτεχνίες ή βιοτεχνίες που τις συσκευάζουν σε ελαιόλαδο ή άρμη έχουν κερδίσει βραβεία γεύσης και στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ