Αχινομακαρονάδα
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Συνταγή: «Αλέξης – 4 Εποχές»
Πηγή: Βιβλίο «Γεύση από Παράδοση – Προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα», Εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»

Υλικά

  • 200 γρ. Bavette
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Λίγες σταγόνες λεμόνι
  • Αλάτι ημίχονδρο
  • 2 σφηνάκια αχινοσαλάτα
Εκτέλεση

 

  • Βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με το λάδι, το μαϊντανό, το λεμόνι και λίγη αχινοσαλάτα, τα βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε την υπόλοιπη αχινοσαλάτα και λίγο φρέσκο μαϊντανό.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ